ontdek de kracht van
centraal plannen
met match

Eenvoudig plannen en te allen tijde controle over je planning? Het kan met Match!

De rol van planner is cruciaal voor het soepel functioneren van de planning in de gezondheidszorg. Daarom is het voor een planner van essentieel belang om naast een breed scala aan vaardigheden en eigenschappen te beschikken over een goed informatiesysteem. Match geeft de planner in één oogopslag inzicht in de beschikbare ruimte in de agenda’s van relevante medewerkers die nodig zijn in een behandeltraject. Hierbij wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren van de medewerkers. Behandelplannen verlopen met Match efficiënter en medewerkers zijn blijer met hun werkschema’s. Kortom, plannen met Match is gewoon leuk!

Perfecte aanvulling op Nedap Ons®

Met een koppeling tussen Nedap Ons® en Match stroomlijn je de planning en haal je meer waarde uit beide systemen. De koppeling reduceert het aantal handmatige taken, minimaliseert fouten en houdt iedere betrokkene up-to-date. Planafspraken worden automatisch bijgewerkt waarmee Ons® de bron blijft van de cliënt- en afspraakgegevens. 

Beheer van meerdere agenda's op één plek

Switchen tussen diverse agenda’s behoort tot de verleden tijd. Met Match heb je in één oogopslag inzicht in meerdere agenda’s en kun je deze ook bewerken. Dat houdt concreet in dat bij het maken van de planning jouw wensen en eisen uitgangspunt zijn. Het planproces verloopt zo sneller en het resultaat voldoet aan de planopdracht.

Eenvoudig opeenvolgende afspraken plannen

Het plannen van combi afspraken, diagnostiektrajecten of standaard behandeltrajecten kan centraal en eventueel automatisch uitgevoerd worden.

Match communiceert met de meest gangbare ECD's/EPD's

Door Match te koppelen aan uw ECD wordt een dubbele administratie voorkomen en wordt de kans op fouten verkleind. Match is niet alleen te koppelen met Nedap Ons®, maar ook met bijvoorbeeld Ysis en Medicore. 

Management-informatie

Match van Brease zorgt ervoor dat alle beschikbare data helder wordt ontsloten via begrijpelijke analyses en rapportages. Op basis hiervan kan het management gefundeerde beslissingen nemen over de bedrijfsvoering

De voordelen

• Planners blijven in control

• Nedap Ons® is de basis

• Eenvoudig beheer meerdere agenda’s

• Efficiënte inzet capaciteit en ruimtes

• Snel verwerken planopdrachten

Maak kennis met Match

Wilt u graag weten wat Match voor uw organisatie kan betekenen, vul dan onderstaand formulier in.

Ik wil meer informatie over Brease